Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji strijelac

Zlatni Cernogoraz: Nadam se poslu u vojsci ili policiji

Giovanni Cernogoraz (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
06.08.2012.
u 18:40

– Bio sam nervozan uoči finala, pogotovo prvih 5 metaka, potom sam se uspio smiriti.

Giovanni Cernogoraz napravio je pravu senzaciju i osvojio zlatnu medalju za hrvatsku u streljaštvu, u disciplini trap. O tome koliko mu je ovo značilo dovoljno govori što se rasplakao čim je shvatio da ima medalju iako ga je još čekalo raspucavanje za zlato.

– Bio sam nervozan uoči finala, pogotovo prvih 5 metaka, potom sam se uspio smiriti. Nisam pratio rezultate drugih, uopće nisam znao što se događa, samo sam se koncentrirao na gađanje. Ni nakon prvog dana nisam gledao rezultate. Danas sam tek nakon posljednjeg pogledao i pokazali su mi da je raspucavanje i nisam mogao vjerovati.

Giovanni je rođen 1982. godine u Kopru. Živi u Novigradu Istarskom, a kako sam kaže, u Kopru je rođen samo zato što je ta bolnica bila bliže nego ona u Puli. Zlatni je olimpijac oženjen, a sa suprugom Sabinom ima dvoje djece.

Nitko od mojih nije mogao doći jer sezona je, restoran nam radi,  zato se i ja žurim kući. Čak mi ni trener Stjepan Vučković nije mogao doći jer na pet strijelaca ima tri trenera. Nadam se da bih mogao dobiti posao u vojsci ili policiji – rekao je novi hrvatski junak.

Komentara 31

Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
19:00 06.08.2012.

. Giovanni , zaslužio si zlatnu medalju svojim radom ............ čestitke za veliki uspjeh . .

ZM
zmaj5
19:01 06.08.2012.

Daj admine makni ovaj sramotan komentar od @ljeposave. Čestitke Cernogorazu,bravo majsore!

GU
Gumba017
12:25 07.08.2012.

Nesto pozitivno u ovim novinama. Bravo Giovanni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije