Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Carvalho potpisao za Monaco, Kolo Toure u Liverpoolu

Carvalho
asm-fc.com
28.05.2013.
u 23:31

- Vrlo sam sretan što sam se pridružio Monacu. Ovo je nova avantura i novi izazov za mene - rekao je 35-godišnjak koji je branio boje Porta, Chelseaja i Reala.

Ricardo Carvalho od danas je nogometaš Monaca. Portugalski branič stigao je kao slobodan igrač nakon što mu je istekao trogodišnji ugovor s Real Madridom.

Za Monaco je potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja na još jednu sezonu.

- Vrlo sam sretan što sam se pridružio Monacu. Ovo je nova avantura i novi izazov za mene - rekao je 35-godišnjak koji je branio boje Porta, Chelseaja i Reala.

Očekuje se da će Monaco uskoro potvrditi transfere Victora Valdesa i Radamela Falcaa. Za njih će vlasnik kluba Dmitrij Ribolovljev \'iskeširati\' 70 milijuna eura - 60 za Kolumbijca i samo deset za Španjolca, s obzirom da mu sljedeće godine ističe ugovor s Barcom.

Kolo Toure u Liverpoolu

Klub je promijenio i Kolo Toure. Branič Manchester Cityja prelazi u Liverpool kao slobodan igrač. 32-godišnjak iz Obale Bjelokosti u Premierligi je od 2002. kada je potpisao za Arsenal.

>> Problemi za Subašića: Valdes i Falcao stigli potpisati ugovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije