Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vožnja bez dozvole

Carlos Tevez uhićen, mogao bi dobiti i zatvorsku kaznu

'Manchester City's Carlos Tevez celebrates after scoring during their Community Shield soccer match against Chelsea at Villa Park in Birmingham, central England August 12, 2012.    REUTERS/Eddie Keog
Reuters/Pixsell
08.03.2013.
u 13:25

Tevez je danas pušten iz zatvora nakon što je platio jamčevinu, a očekuje ga saslušanje na kojem će se odrediti njegova kazna

Napadač Manchester Cityja Carlos Tevez uhićen je jučer popodne jer ga je policija uhvatila kako vozi bez valjane vozačke dozvole, odnosno pod suspenzijom. Podsjetimo, Tevezu je u siječnju oduzeta vozačka dozvola na šest mjeseci jer je u godinu dana napravio tri prometna prekršaja. Argentinac je tada morao platiti 1855 eura kazne.

Tevez je danas pušten iz zatvora nakon što je platio jamčevinu, a očekuje ga saslušanje na kojem će se odrediti njegova kazna. Prema najavama engleskih medija, Tevez bi mogao čak dobiti i zatvorsku kaznu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije