Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB MRZITELJA JABULANIJA

Capello: Jabulani je najgora lopta koju sam ikad vidio

Engleska trening
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
17.06.2010.
u 11:25

Engleski izbornik Fabio Capello službenu loptu SP-a u JAR-u, Jabulani, nazvao je najgorom loptom koju je ikad vidio.

Ljut je Talijan jer se boji kako će mu sporna lopta pokvariti planove koje ima s engleskom momčadi.

- Ovo je najgora lopta koju sam vidio u životu. Grozna je za igrače, grozna je za vratare. Naprosto ju je nemoguće pratiti - kazao je Capello te dodao:

- Dobra je za kratka, prizemna dodavanja, no za duže pasove prava je katastrofa. Nemoguće ju je kontrolirati - istaknuo je Capello.

Njegov najveći adut Wayne Rooney također se priključio grupi mrzitelja Jabulanija.

- Možda smo trebali imati više vremena za pripremu s njim. Siguran sam da se Nijemci s njom najbolje snalaze, pa koriste je od prošle godine. Mi smo se tek počeli navikavati -  kazao je Rooney i osvrnuo se na nadolazeći susret s Alžirom.

- Oni su opasniji nego što ljudi misle, no mi smo u odličnoj formi. Protiv SAD-a smo, unatoč remiju, bili bolja momčad i uopće nisam zabrinut - zaključio je Rooney.

Komentara 1

MI
mikistjep
17:17 19.06.2010.

Po lopti s.ru samo oni igraci i repke koji su pod kapom nikea, ovo svjetsko prvenstvo se pretvorilo u pijacu najgore vrste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije