Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u Europskoj ligi

Čale i Gabrić protiv Liverpoola, Šifo s Juventusom

Hrvoje Čale
Anto Magzan
06.08.2010.
u 21:10

Drugu sezonu zaredom u doigravanju za Europsku ligu kuglice u Nyonu spojile su Aston Villu s bečkim Rapidom koji će predvoditi Nikica Jelavić.

Naš reprezentativni napadač prošle je sezone bio glavna uzdanica austrijske momčadi. Već zna kako je zabijati Aston Villi. Prošlogodišnji polufinalist Liverpool snage će odmjeriti s turskim Trabzonsporom.

Za Turke bi na lijevoj strani obrane trebao igrati Hrvoje Čale, a ofenzivno desno mjesto namijenjeno je Dragi Gabriću. Bit će zanimljivo vidjeti koliko Dundee United s Mihaelom Kovačevićem može napraviti protiv grčkog AEK-a.

Juventus će morati preko Sturma, za koji će igrati naš igrač Gordon Schildenfeld. Domagoj Vida s Bayerom iz Leverkusena ne bi trebao imati većih problema protiv ukrajinske Tavrije.

Baš kao niti Lokomotiv Tomislava Dujmovića protiv švicarskog Lausanne-Sporta. Među zanimljivije parove spada sraz Porta i Genka, dok nizozemski PSV očekuje dugo putovanje u Sibir na noge Novosibirsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije