Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESICA U KIJEVU

Čačić Ukrajincima: Leku je eliminirala prirodna selekcija

Dinamo (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/18
02.10.2012.
u 19:29

– Kranjčar je velik igrač, ali dat ću sve da budem bolji od njega – kaže Sammir

Gusti promet u Kijevu kriv je za kašnjenje Dinamove momčadi na Olimpijski stadion na večernji trening, kao i Čačićevo i Sammirovo pojavljivanje na press konferenciji. Pokušali smo se sjetiti kad je Sammir uopće u Zagrebu posljednji put bio na press konferenciji? Ove godine sigurno nije...

Najzanimljiviji Čačićev odgovor bio je na pitanje o nekadašnjem ljubimcu navijača kijevskog Dinama Jerki Leki. Zašto više ne konkurira za momčad?

– Žao mi je svakoga igrača, pa i Leke, ali nogomet je kolektivni sport, u kojemu stalno dolaze mlađi, potentniji, brži igrači. Tako je prirodna selekcija eliminirala Leku iz naše momčadi – kazao je Čačić.

Kakav ste dar dobili od kluba za rođendan?

– Najljepša čestitka bila je pobjeda u derbiju protiv Hajduka, koja će mi vječno ostati u sjećanju.

Biste li bili zadovoljni bodom u Kijevu?

– Bio bih zadovoljan, najvažnije je ne izgubiti – uzvratio je Čačić.

I Sammir je kazao kako bi ga bod zadovoljio, a na pitanje kako će se nositi s Nikom Kranjčarom, Brazilac je uzvratio:

– Niko je veliki igrač, to se zna, a ja ću dati sve od sebe da budem bolji od njega – kazao je Sammir.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
duk
09:28 03.10.2012.

Gospodine Čačiću ako ne smijete reći istinu u vezi sa Lekom nemojte pričati ovakve stvari i podcjenjivati čitateljstvo i one koji prate sport. Kako možete zadnji dan prijelaznog roka shvatiti da je netko spor, zašto niste to uočili na vrijeme? Žalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije