Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo na kantridi

Čačić: Rijeka će na glavu, a mi s glavom!

Ante Čačić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
21.09.2012.
u 10:19

Dinamo se pokušava "prešaltati" iz Europe na ono što ga čeka u HNL-u, u subotu igra u Rijeci, no bit će to s druge strane i dobar test za Čačićeve igrače.

– Na Kantridi je uvijek neizvjesno, a sad je domaćin pun očekivanja jer promijenio je momčad, imaju pravu atmosferu kakvu mi nemamo, dvije pobjede zaredom nad Hajdukom i Belupom. Veseli me što je tamo euforična situacija, što će biti pun stadion jer to nas čeka na gostujućim utakmicama Lige prvaka, za razliku od domaćih – kazao je Čačić.

Prilično će izmijeniti momčad jer sad ipak želi dominirati, a protiv Porta se branio.

Kaže da s Elvisom Scorijom za vrijeme analize utakmice Dinamo – Porto nije analizirao njihov susret, ali kaže da je čuo kako će Rijeka ići "na glavu".

– Mi nećemo ići na glavu, ali ćemo ići s glavom.

Ovakvi derbiji kakav se očekuje u Rijeci često znaju biti i grubi.

– Ne bojim se toga, naše su utakmice već dovoljno sofisticirane, uživo je na televiziji, suci sve to analiziraju i vjerujem da će znati voditi utakmicu. A u derbijima tenzija ima i zna biti iskakanja pojedinaca, ali ne očekujem ništa posebno – zaključio je Čačić.

Iz kluba su izvijestili da su prvi put otkako posljednjih sezona igraju u Europi dobili najvišu ocjenu za organizaciju, pritom se ne misli samo na sigurnost nego i na ostale aspekte.

Komentara 8

DU
Deleted user
10:57 21.09.2012.

Rijeka ima novce, i išla na glavu ili bez, ove godine joj zagarantirano jedno od prva 2 mjesta.Novac otvara sva vrata a pogotovo HNL vrata

SE
sestrićna
11:16 21.09.2012.

daj čačiću ko još prati užasni hnl..ljudi ne prate ni ligu prvaka..koga to još zanima osim ako ne živi od toga :)))

Učitelj
10:30 21.09.2012.

još dvije utakmice da izjednači tančev rekord neporaženosti u hnl-u, čini mi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije