Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema nepovjerenja

Čačić: Leko, Bišćan i Tonel nisu igrači 
za Ligu prvaka

Ante Čačić, Tonel (1)
Slavko Midžor/Pixsell
12.11.2012.
u 18:55

– Klub ima i viziju i strategiju, odgovoriti na te kriterije moram i ja, kao i svi igrači

Kad ga čovjek vidi i čuje, nikad ne bi pomislio da mu se radi o glavi, da ga svi proglašavaju bivšim Dinamovim trenerom. Ante Čačić čak je i dobro raspoložen.

– Eto, sad imate vijest, a vijest je da nisam smijenjen – smijući se rekao je trener Dinama.

Kako vam je raditi u okruženju u kojem i predsjednik kluba kaže da razmišlja o vama, izvršni predsjednik jedan dan kaže da traži trenersko rješenje, a drugi dan da je uz vas?

Nemam političku zaštitu

– Meni nitko ništa nije rekao, nisam osjetio da klupski čelnici u mene nemaju povjerenje, a ne mogu i neću se referirati na to što piše u novinama.

Osjećate li povjerenje?

– Osjećam da radim u ozbiljnom klubu koji vode ozbiljni ljudi. Klub ima i viziju i strategiju, odgovoriti na te kriterije moram i ja, kao i svi igrači. Očekujem da će se, gledajući plan i strategiju, razborito razmišljati i razgovarati kad sve završi. Kad se podvuče crta, moći će se reći tko i kako može dalje. Od toga nisam pošteđen ni ja.

Sami su se otpisali

Govorite da imate mlade igrače, a istodobno se otpuštaju Bišćan, Leko, Tonel. Biste li promijenili te svoje odluke?

– Ne bih ih mijenjao, uostalom nisam ih ja otpustio nego su se oni sami otpustili. Mislite li vi da su oni igrači za Ligu prvaka? Pa iz Europe su došli u Dinamo, da su mogli igrati u Europi, mislite li da bi se vratili? Ja mislim da ne bi. Uostalom, nisu li prošle godine igrali u Ligi prvaka? – pitanjima je uzvratio Čačić.

Cijeli tekst pročitajte u utorak u tiskanom izdanju Večernjeg lista!


Ključne riječi

Komentara 46

ER
eragram
22:29 12.11.2012.

Čačić ispravno razmišlja kao strateg no kao trener ima puno mana koje se onda i ne uklapaju u Dinamovu strategiju! I onda dolazimo do rješenje - promjena trenera. Od trenera s znanjem i karakterom u zadnjoj deceniji radili su samo Soldo i Vaha! Teško da Dinamo ima rješenje za klupu - reaalnost svakog trenera su porazi a ako si svjestan toga onda je u pitanju samo lova!

LE
Leoness
19:13 12.11.2012.

a vidi se da čovjek ništa ne zna. spao je tu kao sa marsa i priča koješta. da je osoba već bi se davno pokupio i otišao a ne da tu glumi nekog velikog trenera...

GR
gripole rv
19:40 12.11.2012.

oni nisu za ligu prvaka a igrači poput peke pivariča brozoviča callela oni su stvoreni za ligu prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije