Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI WUNDERKIND

Čačić će za Ligu prvaka registrirati i Halilovića!

Alen Halilović
GNK Dinamo
01.09.2012.
u 09:56

Mladog Halilovića u lipnju su Mamići zadržali u Maksimiru davši mu profesionalni ugovor

U ponedjeljak će Ante Čačić Uefi poslati listu igrača koje će prijaviti za Ligu prvaka. Na njoj će biti i čudo od djeteta Alen Halilović (16). Bilo je planirano da se prvoj momčadi priključi na zimu, no to možda bude i ranije. U dobi u kojoj je prvotimac postao i Mateo Kovačić!

Halilović još jedan u nizu talenata koji su do profesionalnog ugovora dogurali iz nogometne škole. Naime, Alen je u Dinamu već niz godina, u Maksimiru je napravio svoje prve nogometne korake, a za njega su se interesirali najveći europski klubovi.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 31

FR
Freedooom
10:31 01.09.2012.

mamic mozda jest vulgaran, i njegovo ponasanje ne dolikuje poziciji a ni javnoj osobi kao sto je on.I nesvidja mi se ta klapa, mamic,stimac, suker. Guranje samira u repku itd. Ali u dinamu dobro rade a dobro ih i prodaju. I koi god igrac dodje u dinamo a zeli da radi, na dobrom je putu. Iz dinama je izaslo dobrih igraca u zadnje vrijeme i sto je bitno dobro su se prodali. To u nekim klubovima je gotovo nemoguce.

MA
mastif
10:31 01.09.2012.

možda bi bilo bolje da ne potpisuju taj robovlasnički ugovor pa da dečko ode kad hoće i gdje hoće..a ne da jednog dana, ne daj bože, igra u realu s ostalim robovima.. ili još bolje, da mu samo kažu daa ne zadovoljava tjelesne kriterije i otjeraju ga..

SE
serđo
10:14 01.09.2012.

i ja bih da me se tako veže, al eto, ne znam igrat nogomet, pa mi ostaje pametovat po internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije