Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIZNATI LAMPARDOV GOL

Buljan: Nikad nisam vidio goru pogrešku

'sport ..240508 dosao novi sporski direktor ivan buljan.. snimio: nino strmotic'
'nino strmotic'
30.06.2010.
u 10:40

Ivan Buljan nije iznenađen što se u drugom krugu SP-a igra ljepše i bolje. – U prvom krugu najvažnije je bilo proći. A sada se svi pokazuju u pravom svjetlu.

Osim Italije i Francuske.

– Francuska je već dugo u padu, to je normalan slijed. A Italija se predugo provlačila, bilo je i vrijeme da tome dođe kraj.

Ljepotica prvenstva mu je utakmica između Njemačke i Engleske.

– Nisam Elfu predviđao značajnije stvari. Ali, oduševio me, ima mladu momčad koja može do samoga kraja. Nijemci će, uz Argentinu i Brazil, odlučivati o naslovu. Oduševio me Özil, to je igrač za kojim će Europa trčati. Argentina i Brazil igraju standardno, Maradona i Messi su se složili, a Dunga je napravio čvrsti Brazil kojem ne nedostaje atraktivnosti – objašnjava Buljan.

Nije zaobišao suđenje.

– Nepriznati gol Engleza je najveća sudačka pogreška koju sam vidio u karijeri. Ali nije bilo namjere. I to je ono što i našoj ligi može biti pokazatelj – kaže Buljan, kojeg smo posjetili s renault megane coupe-cabriom. (om)

Ključne riječi

Komentara 1

LO
Loborek
13:01 30.06.2010.

kakve veze ima ovaj renolček s nogometom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije