Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludogorec

Bugari spremni za "topli doček" huligana

Ludogorec (1)
Goran Stanzl/Pixsell
15.07.2012.
u 23:09

Bugarski Ludogorec nije prvih dana prodaje rasprodao svoj mali stadion (6000 sjedećih mjesta) pa su blagajne bile otvorene i u nedjelju.

No, kažu nam kolege iz Bugarske da nema bojazni, da će stadion biti rasprodan jer to je prvi ispit Ludogoreca u Europi. Mali Razgrad živi za utakmice s Dinamom. Bugari se i dalje pojačavaju.

Nakon šest mjeseci pregovaranja sve su dogovorili s brazilskim napadačem, priključio im se 24-godišnji Luis Paulo Santos Beraldo – Paulinho koji je igrao za Flamengo, Corinthians i Parasikabu.

No, on neće imati pravo nastupa protiv Dinama. Najviše što zabrinjava kada je o toj utakmici riječ jesu huligani. Imamo pouzdane informacije da dio njih ide u Razgrad, ali ni bugarska, kao ni naša policija, ne očekuju probleme. Ne zato što ih huligani ne bi radili nego zato što su se policije dobro pripremile. Hrvatska je policija preko Interpola u uskoj suradnji s bugarskom i lokalne su vlasti spremne na \"topli doček\".

K tome, na put u Bugarsku ide dvostruko, pa gotovo i trostruko više naših policajaca koji dobro poznaju izgrednike. Očito je naša aktualna vlast odlučila ozbiljno se pozabaviti tim problemom. Stoga je zasad više straha od uzvratne utakmice u Zagrebu nego ove u srijedu u Bugarskoj, kaže nam dobro upućeni izvor.

Ključne riječi

Komentara 10

VO
vojvo
06:14 16.07.2012.

nisu to huligani to su plačenici zzd koji idu s namjerom da naprave sra** jer da su huligani oni bi se drugačije ponašali

LI
list68
08:28 16.07.2012.

To su navijači koji na "krivi" način iskazuju svoje nezadovoljstvo, kriminalnim vodstvom dynama, i neregularno osvojenim prvenstvima, i "HNL"-om, gdje bogatiiji podmićuju, od "oružara", malih klubova, do ćelnih ljudi "HNS"-a.

OB
-obrisani-
08:05 16.07.2012.

Naša vlast se odlučila ozbiljno pozabavit huliganima,šta to znači da če uhitit jovu poznatog pljuvača!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije