Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carrarese

Buffon svoju suprugu postavio na čelo kluba

Alena Buffon
.
04.10.2012.
u 20:11

Češka manekenka Alena Šeredova, supruga vratara Gianluigija Buffona, postala je predsjednica trećeligaša Carraresea. Na tu ju je funkciju postavio njezin suprug koji je vlasnik kluba

Češka manekenka Alena Šeredova, poznatija kao supruga talijanskog reprezentativnog vratara Gianluigija Buffona, postala je predsjednica trećeligaša Carraresea.

Na tu ju je dužnost, kako piše Corriere dello Sport, postavio njezin suprug koji je inače vlasnik kluba. 

– Ja sam počasna predsjednica. Pomažem šefu marketinga i tražim sponzore. Rado pomažem Gigiju – kaže Buffonova supruga, atraktivna češka manekenka. 

Pa tko bi mogao odbiti gospođu Buffon kad vam zakuca na vrata u potrazi za sponzorom, čak i u ova krizna vremena?.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rajon rondo
rajon rondo
20:33 04.10.2012.

savrsena...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije