Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni najavljivač

Buffer: Produkcija priredbe je odlična. Kao i hrana i piće...

'12.03.2013., Zagreb - Najprestizniji borilacki turnir u povijesti se po prvi put odrzava izvan Japana, a domacinstvo je pripalo Zagrebu i Hrvatskoj. Osam boraca, 7 meceva, samo jedan pobjednik K-1 Wo
Marko Prpic/PIXSELL
13.03.2013.
u 08:02

- Supruga je ljutita što je nisam poveo u Zagreb. Slomit će mi noge ako je ne povedem i u Dubrovnik - kazao je legendarni najavljivač

Sat vremena nakon lajavca Jarrella Millera, u Zagreb je doletio i džentlmen Michael Buffer. Obojica su sudionici završnog K-1 turnira, a tako različiti. Jedan borac, drugi najavljivač borbi. I dok je Miller dijete ulice (ali bez policijskog dosjea), pa je često svjedočio okršajima bandi, pa čak i ubojstvima na ulici, Buffera ulica nije odgajala. Odgajala ga je udomiteljska obitelj nakon što su mu se roditelji rastali kada je imao 11 mjeseci.

No, i Buffer je svašta prošao. Ratovao je u Vijetnamu, prodavao je automobile, a radio je i manekenski posao dok sa 38 godina nije postao najavljivač boksačkih borbi. Za razliku od Millera, koji je došao u trenirci, Buffer je stigao dotjeran jer mora paziti na svoj imidž svjetski poznate osobe.

S obzirom na to da dobiva jako puno ponuda iz cijelog svijeta, kako to da je opet došao u Zagreb.

- \"Krivac\" za to je glavni producent K-1 Grand Prixa Orsat Zovko koji mi je ovo najavio još prije tri mjeseca. S njim sam surađivao i lani kada sam vidio na kojoj je razini bila lanjska produkcija, nisam se dvoumio trebam li doći u Zagreb. Uvjeren sam da će to biti spektakl jer se očekuje i puna dvorana. Ja imam sreće da mogu birati kamo ću ići, pa sam izabrao Zagreb. Najavljivao sam K-1 finale devet, deset puta u Tokiju, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će sve funkcionirati izvan Japana. Moja je supruga jako ljutita što nije mogla doći sa mnom, no sljedeći ću je put povesti.

A to sljedeći put moglo bi biti već ovo proljeće.

- Još sam lani odlučio da moram posjetiti Dubrovnik, i to obvezno sa suprugom. Kada bih na takav put otišao sam, obje bi mi noge slomila.

I Michaelovo nepce raduje se boravku u Zagrebu.

- Lani sam jeo sjajne morske plodove i pio tako fino vino kakvo nisam mogao naći u SAD-u. Vjerujte mi, ovdje mi je jako lijepo.

Njegov posao čini nam se najboljim na svijetu. Zovu vas na sve strane, svuda vas dvore, a za poklika \"Let\'s get ready to rumble\" ne mora se ni oznojiti. Pa kamo ga taj slatki život vodi nakon Zagreba?

- Nakon kraćeg odmora idem u Argentinu, gdje srednjaš Sergio Martinez brani svjetski naslov, a potom sam u Njemačkoj. Najavljujem borbu Vladimira Klička i Pianete.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
19:33 13.03.2013.

Jeli se u Zagrebu na K-1 finalu bori i bivši svjetski šampion u kik boksu i thay boksu, Predrag Janković JANKO iz Zagreba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije