Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje Dinama

Brozovićev otac: Škola i nogomet ne idu skupa pa smo ga ispisali

Marcelo Brozović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
15.09.2012.
u 07:45

- Vidio sam u njemu talent, svi mogu raditi, mukotrpno trenirati, ali na kraju morate imati nešto posebno

U obitelji Marcela Brozovića jučerašnji je dan bio pun iščekivanja, čak i nervoze, čekao se prvi nastup Marcela u dresu Dinama.

Radi u mesarskoj tvrtki

- Cijeli dan bio mi je nekako čudan, čekali smo hoće li igrati. Ali nije bilo nervoze zbog toga hoće li ispuniti očekivanja, rekao sam mu da puno ne razmišlja, da igra onako kako zna - kazao je Ivan Brozović kojemu smo zasmetali na radnome mjestu u lancu jedne poznate mesarske tvrtke, sretan što mu je sin u Dinamu.

- Vidio sam u njemu talent, svi mogu raditi, mukotrpno trenirati, ali na kraju morate imati nešto posebno. Ja sam to u njemu vidio, iako nikad nisam razmišljao o tome da će završiti u Dinamu. No, želio sam da ima sve ono što ja kao igrač nisam imao - kaže tata Brozović koji je igrao u velikogoričkom Radniku, pa u Maloj Mlaki kad je taj klub od najniže stigao do treće lige.

- U moje vrijeme nije bilo takvih uvjeta kakve je imao moj sin, na određeni način on je nastavak moje karijere. Drugi sin, Patrick, također je igrao, ali nije ostao u nogometu, radije doma trenira u teretani.

Marcelo nije završio srednju školu, ispisao se iz nje dok je još bio u Hrvatskom dragovoljcu, tako su odlučili jer smatraju da škola i nogomet ne idu skupa.

A zašto su, i na koji način, donijeli takvu odluku pročitajte u subotu, u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

 

Ključne riječi

Komentara 65

DA
dario2612
08:22 15.09.2012.

pametan neki otac. sutra se ozljedi i što onda ?

Avatar gadogadni
gadogadni
08:28 15.09.2012.

na određeni način on je nastavak moje karijere....klasika...a za ispisivanje djeteta iz škole...nabijem te na odluku, mogao si ga savjetovati da se upiše u športsku gimnaziju majmune neobrazovani..

DU
Deleted user
22:49 15.09.2012.

Nažalost ništa to nije čudno u ovom svijetu izopačenih vrijednosti. Što npr. Danici Ramljak znači što je doktorica znanosti kad dođe jedan dizač tegova i počisti je s Ruđera k'o Marica Hrdalo. Bojim se jedino za klinca da mu otac zbog bolesnih ambicija ne prokocka i mesnicu, pa ako ga ne krene u nogometu neće moći ni kobasice radit'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije