Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juve izbacio Milan

Briljantna asistencija Modrića u pobjedi Reala, hat-trick Ronalda

Real Madrid, Luka modrić, Cristiano Ronaldo (1)
Reuters
09.01.2013.
u 23:31

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i pružio vrhunsku partiju

Nogometaši Reala uspjeli su nadoknaditi negativan rezultat iz prve utakmice osmine finala Kraljeva kupa i plasirati se u daljnju fazu natjecanja. Nakon što su prvu utakmicu izgubili s rezultatom 2:1, u uzvratu su pobijedili Celtu sa 4:0.

Briljirao je Cristiano Ronaldo koji je postigao hat-trick, a točku na i stavio je Khedira u 89. minuti utakmice.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i pružio vrhunsku partiju. Odlično je povezivao redove Reala, puno pretrčao i oduzeo velik broj lopti, a u 24. minuti briljantno je asistirao Ronaldu za 2:0.

U četvrtfinalu talijanskog kupa Juventus je na svom terenu nakon produžetaka izbacio Milan, bilo je 2:1. Gosti su poveli već u šestoj minuti, strijelac je bio El Shaarawy. Samo sedam minuta poslije izjednačio je Giovinco, a taj je rezultat ostao do kraja regularnog dijela utakmice.

U petoj minuti prvog produžetka Mirko Vučinić postigao je pogodak za konačan rezultat 2:1. Juventus u polufinalu igra protiv Lazija, a tada će se igrati dvije utakmice.

>>>Karanka: Nikad nismo sumnjali u Modrićevu kvalitetu!

>>>Chelsea izgubio od Swansea nakon pogrešaka očajnog Ivanovića

Komentara 20

IV
ivaan
23:55 09.01.2013.

Mnogi smatraju Modrića prosječnim igačem, e pa ljudi prosječan igač ne može ovako asistirati, može nekada slučajno ali Luki ovo nije prvi put da ovako sjajno asistira. I zbog toga Luka nije slučajno u Realu.

GU
Gumba017
23:56 09.01.2013.

Bravo Luka!

PA
Paket
23:44 09.01.2013.

Boston, pa nitko tebe ne tjera da dođeš na ovu vijest, a kamoli da to komentiraš. Meni je baš drago da je asistirao i uživam u tome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije