Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kazne Cibaliji

Brezni: Nemam pojma je li kažnjivo hukanje bijelcu

dinamo
Slavko Midžor/Pixsell
30.10.2012.
u 10:32

– Ni delegat Duvnjak, a ni sudac Bebek ništa nisu prijavili. I ovo mi je prvi glas da se hukalo Vidi!

Prema medijskim izvješćima, dio Cibalijinih navijača provocirao je hukanjem Dinamova nogometaša Domagoja Vidu. Upitali smo Povjerenika Prve HNL Josipa Breznog je li možda dobio prijavu iz Vinkovaca za nesportsko ponašanje publike?

– Ne, ni delegat, a ni sudac Ivan Bebek ništa nisu prijavili u svojim izvješćima. I ovo mi je prvi glas da se hukalo Vidi! Je li to istina ili se šalite?

Istina je! A je li uopće kažnjivo hukanje bijelom igraču?

– Nemam pojma! Dosad se nismo susreli s takvom pojavom. U cijelom se svijetu zna što znači hukanje tamnoputim igračima, ali ovo je prvi slučaj za koji znam da se hukalo bijelom nogometašu – kaže Brezni.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
16:15 30.10.2012.

Ovo trebaju prenijeti sve svjetske novine, kako su pisale da je Vida najgluplji igrač na svijetu. Vida 2 : Svijet 0.

DU
Deleted user
18:25 30.10.2012.

Citav svijet zna kome se huce, kaze on. Kakav covjek takva asocijacija. Ja npr. nisam znal da su nekome uopce huce dok nisam procital u novinama (jer ne pratim nogomet). Inace hucu majmuni. Ne kuzim zasto ljudi misle da see huce majmunima. Meni se cini da ovi koji hucu zele dokazat da su majmuni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije