Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIT ĆE ZAJEDNO

Brat Robert: Niko ima samo jedan cilj -–plasman u Brazil

Robert Kovač
Anto Magzan/PIXSELL
16.10.2013.
u 16:27

– Ima samo jedan cilj i pošto-poto ga mora ostvariti. Mora uspješno odraditi dodatne kvalifikacije i plasirati se u Brazil – rekao je Robert.

Niko Kovač A reprezentaciji priključit će cijeli stožer iz U-21 selekcije u kojoj je do danas bio izbornik. A to znači da će put u Brazil s njim tražiti i brat Robert Kovač.

– Kratko smo razgovarali, stalno je zauzet, no rekao mi je da želi povući cijeli stožer iz mlade reprezentacije. Dali su mu veliko povjerenje i jako je sretan. Ne moram ni ponavljati da je on čovjek koji živi za Hrvatsku, ali to je manje važno jer sada treba upotrijebiti znanje i psihičku snagu. Ima samo jedan cilj i pošto-poto mora ga ostvariti. Mora uspješno odraditi dodatne kvalifikacije i plasirati se u Brazil – rekao je Robert za 24sata.

Kovač mlađi uvjeren je da će uspjeh iz mlade reprezentacije prenijeti na seniore.

– Kad smo preuzimali mladu reprezentaciju, rekli smo da ćemo najviše raditi na momčadskoj igri, na kolektivnom duhu i na zajedničkom razmišljanju. To se, eto, pokazalo uspješnim. Upravo to, čini mi se, nedostaje A reprezentaciji. Imamo puno pravih igrača i treba biti optimist. Iako je zadatak koji imamo najteži od najtežih.

>>Štimac je smijenjen, Niko Kovač novi izbornik Hrvatske!

>> Smatrate li da je Niko Kovač dobar izbor za novog izbornika?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije