Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNO U MAKSIMIRU

Boysi se oprostili od Kuže: Zauvijek ćeš biti jedan od nas

BBB Kuže (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
17.06.2013.
u 22:07

Navijači su se okupili na sjevernoj tribini Maksimira i zapalili nekoliko tisuća lampiona. Jednu su svijeću zapalili i ispred klupe Dinama na kojoj je nekada sjedio Kuže.

Zauvijek ćeš biti jedan od nas, poručili su Bad Blue Boysi preminulom treneru Josipu Kuži. Oko 1500 navijača se okupilo na sjevernoj tribini Maksimira i zapalilo nekoliko tisuća lampiona.

Nakon toga su krenuli s pjesmama i skandiranjem imena omiljenog trenera. Jednu su svijeću zapalili i ispred klupe Dinama na kojoj je nekada sjedio Kuže.

Svečana komemoracija za pokojnog trenera održat će se u petak u 12 sati na Maksimiru. Istog dana će biti i pokop, u 14:30 u Krematoriju na Mirogoju.

Josip Kuže u nedjelju je izgubio borbu s leukemijom. Preminuo je u 61. godini života. U modrom dresu je igrao deset godina, od 1971. do 1981., nastupio je u 384 utakmice te zabio 14 pogodaka.

Dinamo je vodio u sezoni 1989./1990. te 2005./2006. kada je s njim osvojio hrvatski naslov u sezoni u kojoj su se plavi vratili iz 'lige za bedaka'.

>> Evo kako je Kuže branio Bobana od policije 13. svibnja 1990.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije