Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš kao i u pekingu

Bolt prije utrke jeo medaljone, a poslije slavio u sobi s tri djevojke

bolt
VL
06.08.2012.
u 14:55

Proslavu je organizirao u svojoj sobi, a kako piše Daily Mail, društvo su mu pravile tri atraktivne djevojke. Čak je oko tri sata ujutro objavio na Twitteru fotografiju koja svjedoči o tome.

Ponovivši uspjeh s Olimpijskih igara u Pekingu, kad je osvojio zlato na 100 metara, Usian Bolt do dugo u noć slavio je svoj uspjeh.

Proslavu je organizirao u svojoj sobi, a kako piše Daily Mail, društvo su mu pravile tri atraktivne djevojke. Čak je oko tri sata ujutro objavio na Twitteru fotografiju koja svjedoči o tome pa se odmah otkrilo da se radi o švedskim rukometašicama: Gabriella Kain, Isabelle Gullden i Jamina Roberts slavile su s najbržim čovjekom na svijetu!

Jamajčanin je nakon pobjede kazao i da je prije utrke, baš kao i u Pekingu, pojeo pileće medaljone u restoranu brze prehrane.

Sljedeći izazov za Bolta slijedi u utorak kad su na rasporedu kvalifikacije na 200 metara. I porcija medaljona uoči utrke.

Ključne riječi

Komentara 6

UK
Ugo Kajvez2
15:40 06.08.2012.

"Proslavu je organizirao u svojoj sobi, a kako piše Daily Mail, društvo su mu pravile tri atraktivne djevojke ...... " . . Uahahahahahahaha ............ koliko je platio proslavu !? ............. ahahaha.......... kaj mu jedna nije bila dovoljna ? ....................

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:42 06.08.2012.

Izgleda da voli starije cure.

KR
krusty
15:49 06.08.2012.

Vi nemajte pojma. Cure imaju 22, 23 i 25 godina (@Asltls: Bas su stare...) i nije ih platio, zato sto su Svedske rukometasice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije