Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
palica je naša

Bolt nije dao svoju palicu

'Judges argue with Jamaica\'s Usain Bolt (L) for the baton to be returned after Jamaica won and set a new world record in the men\'s 4X100 relay final at the athletics event of the London 2012 Olympic
'ADRIAN DENNIS'
12.08.2012.
u 21:21

Bolt je želio palicu sa štafete, no sudac mu ju je istrgnuo.. Nakon pet minuta ipak ju je dobio...

Nakon što je u štafeti 4x100 metara osvojio i treću zlatnu medalju u Londonu, Jamajčanin Usain Bolt došao je do vrijednog suvenira – štafetne palice koju je unio u cilj.

No, do nje je došao puno teže nego što je očekivao. Naime, sudac utrke odbio je Boltovu molbu da si uzme štafetu. Gospodin u godinama (na fotografiji) doslovno je Boltu iščupao palicu iz ruku i poručio mu: \"To je naše!\"

Najbrži čovjek svijeta ljutito je otišao pomirivši se s tim da palicu neće dobiti, no nakon pet minuta ipak su mu uslišane želje. Naime, dotični gospodin donio mu je vrijedan trofej.

– Pretpostavljam da je netko razgovarao s tim čovjekom i rekao da mi je vrati – rekao je najbrži čovjek svijeta i dodao:

– Ovo je bilo prvi put da sam tražio takvu uslugu, zato što smo srušili svjetski rekord. Na palicu su mi se odmah potpisali ostali članovi štafete tako da će imati posebno mjesto u mom domu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DucMan
DucMan
07:59 13.08.2012.

Svaka njemu čast, ali njih ČETVORICA su istrčali svjetski rekord. Hoće li štafetu narezati na 4 dijela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije