Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod predsjednika

Blatter poručio Šukeru: Pomoći ćemo vam!

Davor Šuker (1)
Foto: HNS
1/3
25.09.2012.
u 17:05

Predsjednik krovne svjetske nogometne organizacije FIFA-e Joseph Blatter, primio je izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza, predsjednika Davora Šukera i izvršnog predsjednika Damira Vrbanovića

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izvršni predsjednik Damir Vrbanović sastali su se s čelnikom FIFA-e Seppom Blatterom. Osim s njim, naše izaslanstvo porazgovaralo je i s voditeljima ostalih sektora u toj krovnoj nogometnoj organizaciji.

Hrvatsko izaslanstvo prilikom sastanka upoznalo je predsjednika FIFA-e sa stanjem u HNS-u i hrvatskom nogometu općenito. Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon susreta je izjavio kako je naše izaslanstvo veoma toplo i srdačno primljeno u sjedištu FIFA-e.

- U sljedećih nekoliko dana ostvarit ćemo neke konkretnije stvari vezane uz suradnju s FIFA-om, a kada to provedemo obavijestit ćemo javnost - rekao je Šuker.

Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter izjavio je kako je svjestan značaja i ugleda hrvatske reprezentacije u svijetu te je najavio kako će se njegova organizacija pokušati dodatno povezati s HNS-om.

Ključne riječi

Komentara 3

AU
aurelia
18:13 25.09.2012.

Bolje da su se čuli telefonom, pa potrošene novce dali nekoj omladinskoj školi.

GO
golo
11:48 26.09.2012.

aurelia bolje bi bilo da nisi dao komentar

Avatar usainbolt
usainbolt
12:07 26.09.2012.

Marković se hvalio kako je dobar prijatelj sa Platinijem,a Šuker će se hvaliti kako je dobar sa Blatterom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije