Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crans-Montana

Blardone prvi, Hirscher drugi u veleslalomu

Marcel Hirscher
AFP
26.02.2012.
u 13:23

Marcel Hirscher osvojio je drugo mjesto u veleslaomu u Crans-Montani. Austrijanac (1135) je s novih 80 bodova povećao prednost pred Ivicom Kostelićem (1043) u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Prvi je bio Blardone, a treći Reichelt

Talijan Massimiliano Blardone slavio je Crans-Montani ispred Hirschera i Reichelta. Marcel je drugim mjestom na korak do osvajanja malog Kristalnog globusa u veleslaomu nakon što je povećao prednost pred Tedijem Ligetyjem. Do kraja su ostale još dvije veleslaomske utrke, a Hirscher ima 545 boda, a drugi je Ligety s 413.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Marcel Hirscher je vodeći sa 1135 bodova, drugi je naš Ivica Kostelić sa 1043,  a treći Švicarac Beat Feuz sa 1040.

Marcel Hirscher je s novim bodovima povećao vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa ispred našeg Ivice Kostelića.

Prva vožnja:

Idealni uvjeti i startni broj jedan austrijski skijaš je iskoristio na najbolji mogući način, a prvo mjesto nije mu uspjela oteti niti greška koju je napravio neposredno prije cilja. Prvu vožnju je završio ispred Massimiliana Blardonea i Aksela Lunda Svindala.

Dobra vijest za Kostelića što je Beat Feuz zaostao za vodećim 3.04 sekunde i ostao bez druge vožnje te će i dalje biti tri boda iza Ivice u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Ključne riječi

Komentara 4

PB
predrag borna
11:48 26.02.2012.

Austrijanac je odličan no ni to mu ne bi pomoglo da je Ivica zdrav.Ista stvar sa Schield.Najbolja u tehničkim disciplinama ali samo nakon što je Janica otišla u mirovinu.

F4
F48B2
11:57 26.02.2012.

Nije Feuz bio prijetnja Ivici za osvajanje velikog kristanog globusa već Hiršer. Austrijanac koristi izostanak Ivice na najbolji mogući način za sebe, stvara prednost. Naravno da Ivici želimo osvajanje velikog kristalnog globusa, ali rasplet sezone na samom kraju bitno mu je otežao situaciju, a olakšao njegovim suparnicima.

JA
JackRussell
12:39 26.02.2012.

Obzirom da je Ivica očajan ove godine u brzim disciplinama, Hirscher bi ionako bio prvak jer rastura u slalomu i veleslalomu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije