Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Final Fight

Bivši UFC-ov prvak Rodriguez u Osijeku!

Hrvatska MMA liga (1)
Hrvatska MMA liga
24.05.2013.
u 09:33

Na priredbi će sudjelovati i ukrajinski nokauter Pavel Žuravljev, sudionik zagrebačkog K-1 Grand-prixa

Nakon priredbi u Splitu i Zadru, promocija Final Fight Championship stiže u osječku dvoranu Gradski vrt. Večeras od 20.30 sati slavonski poklonici borilačkih sportova moći će na djelu vidjeti bivšeg UFC-ova prvaka u slobodnoj borbi Ricca Rodrigueza, ali i ukrajinskog nokautera Pavela Žuravljeva, sudionika zagrebačkog K-1 Grand-prixa. Dubrovačke gladijatore predstavljat će Ante Delija i Ante Račić. Raspored borbi - slobodna borba: Rodriguez (SAD) - Simonič (Slovenija), Delija (Hrvatska) - Selmani (Kosovo), Račić (Hrvatska) - Nazarjan (Ukrajina); K-1 borbe: Žuravljev (Ukrajina) - Renfurm (Nizozemska), Mihaljević (Hrvatska) - Veličević (Slovenija).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije