Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nečasne radnje

Bivši šef Reala: Klub je kupovao doping igračima!

doping portal
DPA/Pixsell
04.02.2013.
u 22:13

Inaki Badiola bio je predsjednik Real Sociedada tijekom 2008. godine i otkrio je nedopuštene radnje u razdoblju od 2001. do 2007.

- Real je od 2001. do 2007. godine kupovao doping koji su klupski liječnici zatim davali igračima! - otkrio je bivši predsjednik Real Sociedada Inaki Badiola, koji je klub vodio od siječnja do prosinca 2008. i tijekom tog razdoblja navodno otkrio nečasne radnje tijekom prijašnjih šest sezona.

- U 2008., naš upravni odbor prijavio je da je najmanje zadnjih šest sezona prije toga, tadašnji upravni odbor davao novac klupskim dužnosnicima, a oni su zatim kupovali lijekove i proizvode koji su u tom trenutku bili okarakterizirani kao doping - otkrio je Badiola listu As.

Da ne priča u prazno, bivši čelnik baskijskoga kluba potkrepljuje riječima da ima dokaze o tim transakcijama te e-mail u kojem se traži isplata novca za doping.

- Nabavljali su supstance koje nisu bile autorizirane - dodaje Badiola.

Pitanje je jedino zašto je dosad šutio...

Predsjednik Španjolske nogometne lige Jose Luis Astiazaran, koji je bio na čelu Sociedada od 2001. do 2005., negirao je optužbe, a sam klub nije komentirao Badioline tvrdnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije