Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI I ĆORLUKA

Biliću na kraju sezone otkaz, ali i šest milijuna eura odštete

slaven bilic
lokomotiv.ru
21.05.2013.
u 09:32

Bilić neće otići praznih džepova. Lokomotiv će mu za otkaz, prema klauzuli u ugovoru, morati isplatiti šest milijuna eura.

Otkaz Slavenu Biliću već je spreman. Bivši hrvatski izbornik na kraju sezone morat će napustiti Lokomotiv koji je doveo do katastrofalnog desetog mjesta u prvenstvu.

No, Bilić neće otići praznih džepova. Lokomotiv će mu za otkaz, prema klauzuli u ugovoru, morati isplatiti šest milijuna eura.

Uprava Lokomotiva ove je sezone na pojačanja potrošila 20 milijuna eura. Doveli su Vedrana Ćorluku, Aleksandra Samedova i Damea N'Doyea. No, nije im se isplatilo s obzirom na to da je klub u 29 utakmica u prvenstvu upisao čak 11 poraza uz sedam remija izgubivši teoretske šanse da se dokopa Europe.

Dobije li Bilić otkaz, klub će napustiti i Vedran Ćorluka, piše ruski vjesnik. Braniča hrvatske reprezentacije želi Zenit.

>> Pogledajte Ćorlukin autogol u novom porazu Bilićeva Lokomotiva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije