Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija

Bilićev Lokomotiv slavio i u drugom kolu, Ćorluki 90 minuta

kosor za premijerku
Foto: Screenshot sa Facebook.com
1/2
28.07.2012.
u 19:03

Hrvatski reprezentativac je protiv Krilje Sovjetov igrao cijelu utakmicu na mjestu stopera.

Slaven Bilić i dalje je maksimalan u novoj sezoni ruskog prvenstva. Njegov Lokomotiv u drugom je kolu na domaćem terenu svladao Krilju Sovjetov 2:0. Pogotke za nove "Bilić boyse" postigli su Pavljučenko u 32. minuti te Caicedo u 67.

U momčadi domaćih cijelu utakmicu odigrao je Vedran Ćorluka na mjestu stopera.

Nakon nepotpunoga drugog kola, Lokomotiv dijeli prvo mjesto sa Zenitom s maksimalnih šest bodova.

Komentara 2

DU
Deleted user
19:27 28.07.2012.

Sada se vidi da Bilic ipak ima pojma o nogometu kada mora da stvara ekipu prema kvalitetu a ne s igracima koji Mamic gura ili igrace koji on dobije bonus od prodaja.

AD
adeand
10:39 29.07.2012.

Svaka čast Biliču, vidi se, da je on jedan od rijetkih intelektualaca u HR nogometu i sam trud kod interjua u jeziku države koja ga plača i za koju (pošteno) radi je između ostaloga znak njegovog poštovanja te države. Svoje nogometno (selektorsko) znanje je za mene dokazao. Između ostalog je zahvaljujuči njemu HR tako visko kotirajuča na svjetskoj rang listi (FIFA).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije