Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se na otok

Bild tvrdi: Mourinho se vraća u Chelsea, na dar dobiva Falcaa

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
24.04.2013.
u 23:15

- Chelsea je moj klub, tamo mi je bilo lijepo i sigurno ću se jednog dana vratiti - često govori 'Special one'.

Rafa Benitez na klupu Chelseaja postavljen je kao privremeno rješenje i na ljeto odlazi iz kluba. Ako je vjerovati pisanju Bilda, njegova zamjena bit će Jose Mourinho.

- Chelsea je moj klub, tamo mi je bilo lijepo i sigurno ću se jednog dana vratiti - često govori \'Special one\'.

Bild dodaje da će kao poklon od Abramovića dobiti Radamela Falcaa. navodno je taj transfer već dogovoren, a kolumbijski napadač Mourinhu bi trebao biti velika uzdanica. Je li ova Bildova priča još jedna u nizu nagađanja pokazat će vrijeme, ali treba istaknuti da su se njihove ekskluzive u zadnje vrijeme često pokazale točnima. Upravo su oni prvi na svijetu otkrili da će Guardiola preuzeti Bayern, kao i to da će Götze napustiti Borussiju i otići u bavarski klub.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije