Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALE GOMEZA

Bild provocira: Mandžukić bez komentara, no i bez pogotka!

Mandžukić
VL
03.12.2012.
u 12:22

Nijemci su kritizirali Mandžukićevu igru protiv Dortmunda, a pohvalili Gomezovu

Njemački Bild pozabavio se temom rivalstva dvaju Marija u redovima Bayerna – Mandžukića i Gomeza. Njemački reprezentativac vratio se u momčad nakon što je neko vrijeme bio ozlijeđen i pomalo potisnuo Mandžu koji je, namrgođen, prvi napustio stadion nakon remija s Dortmundom bez razgovora s novinarima.

''Nema komentara, kao što nema ni gola'', piše Bild.

Podsjećaju da je zadnji put zabio prije 16 dana Nurnbergu i da mu se, otkako je došao u Bayern, nije dogodilo da ne zabije u četiri uzastopne utakmice. Protiv Borussije je, tvrde, uputio tek tri bezopasna udarca na gol. Povratnik Gomez, čim ga je zamijenio u 86. minuti, briljantno je proigrao Kroosa koji to nije znao iskoristiti.

''Gomez će biti u prvoj postavi protiv BATE Borisova u Ligi prvaka u srijedu'', tvrde Nijemci...

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mirko0410
16:41 03.12.2012.

Manđukić je sad sigurno u boljoj poziciji nego kad je dolazil u FC Bayern. Bayern kao veliki klub sa puno utakmica treba i dva velika napadača a Gomaez i Mario to jesu.Gomaez je njihov reprezentativac,sigurno je dobar i ima svoju cijenu. Gomez je vjerojatno bolji realizator ali profil igrača kakav je naš Manđukić sigurno treba Bayernu i sigurno bude dobil svoju minutažu zato mislim da zbog nekakvih bombastičnih naslova netreba se previđe uzbuđivati

AS
ante_slavonac
16:12 03.12.2012.

Njemci su jednostavno takvi.Posjeduju više nacionalne svijesti od večine EU naroda.Mario Gomes je njihov reprezentativac i normalno da ima prednost pred Manđom.

HR
hrvatsko-rusko prijateljstvo
16:24 03.12.2012.

Kao i za sve Njemce i germanske narode, Mario je za njih Hrvat (niza rasa) jer smo Slaveni, njihovi novinari ma povraca mi se od njih i Germana. Ponosan na Hrvatsvo i slavensko porijeklo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije