Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO GLEŽANJ

Belgijci u problemima: Otpao i Kevin Mirallas

Kevin Mirallas
PA/Pixsell
07.10.2013.
u 14:06

Nakon Kompanyja i Fellainija, Wilmots je za utakmicu u Maksimiru ostao i bez Mirallasa

Izborniku Belgije Marcu Wilmotsu još jednom je pao \'crni zastor\' pred očima. Nakon što je ostao bez kapetana Vincenta Kompanyja te Marouanea Fellainija, sada mu je zbog ozljede za dvoboj s Hrvatskom u Maksimiru otpao i Kevin Mirallas.

Napadač Evertona ove sezone ima problema s gležnjem kojeg je opet \'osjetio\' prošli vikend u utakmici protiv Cityja kada je zamijnjen u 63. minuti.

Iako u prvih sedam kola engleskog prvenstva nije još bio strijelac za klub, u reprezentaciji se pokazao kao vrlo bitan čovjek, koji je zabio u gostima Srbiji i Škotskoj. Ukupno je za Belgiju u 30 utakmica postigao osam pogodaka.

Wilmots još nije najavio koga će zvati kao njegovu zamjenu, ali dobra mu je vijest što su Benteke i Hazard počeli trenirati iako vjerojatno neće biti sto posto fit za utakmicu u petak.

>> Belgija za Hrvatsku regrutira igrače čak i po zatvorima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije