Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern - Chelsea

Beckenbauer: Nismo zabili šanse, Chelsea je zasluženo prvak!

thomas muller
Goran Stanzl/Pixsell
20.05.2012.
u 00:17

- Kad zabiješ u samom finišu utakmice pred svojim navijačima, a onda gledaš kako Chelsea diže pehar... Teško je to opisati riječima - rekao je Müller.

Nakon šokantnog poraza na jedanaesterce u finalu Lige prvaka od Chelseaja (5:4, 1:1, 0:0), jedan od rijetkih koji je odmah smogao snage stati pred medije bio je strijelac pogotka za Bayern u 83. minuti, Thomas Müller.

- To je nogomet. Već smo to vidjeli u prošlosti, ne pobjeđuje uvijek najbolja momčadi, ne podigne pehar uvijek bolji. Kad zabiješ u samom finišu utakmice pred svojim navijačima, a onda gledaš kako Chelsea diže pehar... Teško je to opisati riječima... Ali nogomet nije sve u životu - rekao je vidno razočarani Müller.

A razočaran, ali realan bio je i jedan od vodećih ljudi münchenskog kluba, Franz Beckenbauer.

- Bayern je bio bolji veći dio utakmice, ali nismo svoje šanse pretvorili u pogotke. Sreća je ovaj put bila na strani Chelseaja, no zasluženo su osvojili naslov europskih prvaka - smatra Kaiser.

Trener Bayerna Jupp Heynckes krivi lošu realizaciju svojih igrača.

- Previše smo šansi promašili. Igrali smo jako dobru utakmicu, imali veći posjed lopte, ali nismo iskoristili naše prilike. A moraš zabiti, inače ćeš biti kažnjen - istaknuo je staro nogometno pravilo stručnjak Bayerna.

Predsjednik njemačkog nogometnog saveza Wolfgang Niersbach bio je pomalo u šoku.

- Na nesreću, nogomet nije uvijek pošten. Nevjerojatno je što se danas dogodilo. Još ne pronalazim riječi - rekao je Niersbach, a slično je razmišljao i Bayernov predsjednik Uli Hoeness.

- To je nevjerojatno. Toliko šansi... Zato smo i izgubili utakmicu.

Joachim Löw, njemački izbornik, dijelio je tugu s Bavarcima.

- Želio bih čestitati Bayernu unatoč porazu na odličnoj sezoni u Ligi prvaka. Pružili su nam sjajne igre, posebice protiv Reala iz Madrida u polufinalu. I ovdje su bili bolja momčad svih 120 minuta, imali pregršt šansi, no nogomet je ponekad brutalan. Naravno da sam tužan i razočaran - rekao je izbornik Elfa.

Komentara 2

ZE
Zeravica
07:50 20.05.2012.

ICH LIEBE LOUIS van GAAL !! was habe diese Heynckes mehr erreicht ?????

ZD
Zoran-Düsseldorf
09:49 20.05.2012.

3 mal zweiten platz,mehr nicht.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije