Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Lige prvaka

Beckenbauer: Bayern može proći dalje, Real nije kao Barcelona

Franz Beckenbauer
Marko Lukunić/Pixsell
16.04.2012.
u 13:45

– Real je odlična momčad, ali igraju sasvim običan nogomet – rekao je Beckenbauer.

Počasni predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer najavio je polufinalni dvoboj Lige prvaka između Bayerna i Reala u razgovoru za Sky Sports

– Gledao sam Real u Ligi prvaka. To je velika momčad, standardno su dobri, sve im funkcionira, ali su tako obični. S druge strane, Barcelona igra u nevjerojatnoj dimenziji, to je drugi svijet. Otežavajuća okolnost za nas jest što se prva utakmica igra u Münchenu, ali ipak mislim da imamo dobru priliku za prolazak dalje ako pružimo svoju najbolju igru – rekao je Kaiser Franz.

Komentara 1

KA
karambita
14:09 16.04.2012.

Real ce u prvoj utakmici u Minhenu pobjediti Bavarce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije