Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

BBB-i glasno bodrili limače Dinama

Dinamo (1)
Foto: Pixsell
1/10
14.04.2012.
u 12:56

U organizaciji Kluba navijača Dinama Bad Blue Boys, a pod geslom Dinamo se voli od malih nogu, najvjerniji Dinamovi navijači u subotu su prisustvovali utakmici imača na kojoj su se sastali Dinamo i Ponikve.

Stotinjak Boysa okupilo se na pomoćnom terenu u Maksimiru te su od prve do zadnje minute utakmice glasno bodrili desetogodišnje Dinamovce. U navijačkom repertoaru nije bilo vrijeđanja uprave Dinama niti bilo kakvog neprimjerenog sadržaja pa dvadesetak pripadnika policije, koji su stajali iza navijača, nije moralo intervenirati. Dolazak Boysa ugodno je iznenadio mlade Dinamove nogometaše, koji su, nenaviknuti na takvu vrstu podrške, cijelo vrijeme sa osmijehom na licu pogledavali prema tribinama. Roditelji limča  također su bili oduševljeni zbog dolaska navijača pa su ih tijekom utakmice slikali i snimali. Dinamo je pobijedio s 4:0, a na kraju utakmice, mladi Dinamovci dotrčali su do Bad Blue Boysa pa su uz zajedničko fotografiranje i pjesmu  proslavili pobjedu. Jedan od roditelja pozvao je Boyse da i sljedeću subote dođu navijati za Dinamovu mladost, ali su Boysi to odbili jer su tada na gostovanju u Rijeci.   

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
15:55 14.04.2012.

Tako bi trebalo biti na svakoj njihovoj tekmi. Kod nas u USA dodje vise ljudi na utakmice LIGE za 3-godisnjake nego na neke utakmice HNL

Avatar Bekrija
Bekrija
16:41 14.04.2012.

luena 1- kažeš da imaš pravog dečka? A da njemu malo pažnje posvetiš, umjesto da rigaš vatru na BBB-e! Mislim da bi ti i dečko bio sretniji! ;)

OB
-obrisani-
14:11 14.04.2012.

Idu u Rijeku praviti s++++e.... Ko bi kao danas navijao za limace.sta vam je ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije