Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Bašić uoči Rijeke: Pobjedom proslaviti stoti rođendan

RNK Split (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
13.04.2012.
u 11:08

Proslava stotog rođendana odvija se u Parku mladeži, a u sklopu \"fešte\" Split će ugostiti Rijeku.

Naravno, Riječani dolaze pokvariti rođendansko slavlje Splitu, ali trener Tonči Bašić svjestan je opasnosti koja stiže s Kvarnera. Nije bez razloga išao u špijunažu, gledao je ponovljenu utakmicu Istre i Rijeke. Bašićeve su ambicije jasne.

– Očekujem pobjedu, želimo s tri boda proslaviti stoti rođendan. Nadam se pobjedi, gledao sam Rijeku u utakmici s Istrom, dobra je to momčad, digli su se nakon promjene trenera. Oni traže bodove spasa, ali mi se želimo plasirati u Europu. Bit će neizvjesno, ali vjerujem u našu pobjedu – kazao je Bašić.

Osim rođendanske proslave, Split ima i dodatan motiv kada je u pitanju Rijeka. To je jedina momčad Hrvatske lige s kojom imaju negativan skor. U tri utakmice u HNL-u Rijeka je sva tri puta pobijedila Split.

– Imamo tri poraza i to nam je dodatni motiv, želimo srušiti tu tradiciju – kazao je Bašić koji ne može računati na kartoniranog Rebića te ozlijeđene Serdarušića, Jelića i Babića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije