Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga strana

Barton: Ako raj postoji, stara vještica Thatcher neće biti tamo

\'Baroness Margaret Thatcher pictured outside her London home this afternoon after leaving hospital. The Former prime minister spent almost two weeks at the Cromwell hospital after being admitted with
Jeff Moore/Press Association/Pixsell
08.04.2013.
u 20:46

– Rekao bih "počivaj u miru", ali to ne bi bila istina. Ako postoji raj, stara vještica neće biti tamo – napisao je Barton koji tvrdi da bivša premijerka nije ništa napravila za radničku klasu.

Kontroverzni Joey Barton u svom je stilu prokomentirao smrt bivše britanske premijerke Margaret Thatcher. Barton je objavio nekoliko tweetova otkako je doznao da je Thatcher preminula u 87. godini.

– Rekao bih počivaj u miru, ali to ne bi bila istina. Ako postoji raj, stara vještica neće biti tamo – napisao je Barton koji tvrdi da premijerka koja je privatizirala sve što se moglo nije ništa napravila za radničku klasu.

– Radnička klasa će živjeti još dugo nakon što je zakopaju u rupu – napisao je Barton koji smatra da ne bi trebala imati pogreb o državnom trošku.

– Mnogi su je prezirali – smatra Barton.

>>> Podržala je Hrvate i razotkrila zločinački Miloševićev režim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije