Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peh

Bartolović dan prije 35. rođendana slomio rebro i završio sezonu...

'250710-Vinkovci-1.HNL-Cibalia_Osijek-11.Bartolovic, 27. Pero Stojkic Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
10.04.2012.
u 12:53

Napuknuće sedmog rebra i ozljeda plućne maramice Bartoloviću se dogodila u posljednjoj minuti treninga.

Mladen Bartolović u ponedjeljak je u 18.30 sati u posljednjoj minuti treninga pao i završio je u Općoj bolnici Vinkovci, gdje je i dalje na liječenju na odjelu traumatologije.

Kako doznajemo od dr. Miroslava Kasića, specijalista kirurgije Opće bolnice Vinkovci, riječ je o napuknuću sedmog rebra i djelomičnom pneumotoraksu s desne strane. Nažalost, dijagnoza je ozbiljna i na najboljeg strijelca nebeskoplavi ne mogu računati do kraja sezone.

– Nažalost, Bartolović će vjerojatno biti izvan pogona do kraja sezone, ozlijedio se u posljednjoj minuti treninga, nezgodno je pao i došlo je do napuknuća rebra i ozljede plućne maramice. Nadamo se njegovu što bržem oporavku. Cijeli je stožer u šoku zbog ove ozljede, žao mi je što se to dogodilo. Nadamo se da će se brzo oporaviti, on je velik borac i izvrstan igrač – rekao je sportski direktor Dražen Pernar.

– Mislim da je ovo točka na i otkako nas pehovi prate. Neću više biti skroman i reći ću da radimo izvrsne rezultate s obzirom na to kakvi nam se pehovi događaju, ovo s Bartolovićem je nenadoknadivo! Nadam se brzom oporavku – istaknuo je trener Samir Toplak.

Inače, Cibalijin najbolji strijelac Bartolović danas slavi 35. rođendan, no do slavlja mu sigurno nije...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije