Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao je sreće

Barcelonin liječnik: David Villa mogao je ostati bez noge!

'Barcelona\'s forward David Villa pushed on a gurney at the Quiron Clinic in Barcelona after his arrival from Japan on December 16, 2011. Villa faces up to five months out of the game after breaking h
'LLUIS GENE'
06.11.2012.
u 09:13

Napadač blaugrane nogu je slomio na klupskom SP-u u Tokiju, a amputacije ga je mogao stajati let avionom u Španjolsku

Davida Villa mogao je ostati bez noge nakon što ju je slomio na utakmici klupskog SP-a prošle godine u Tokiju! Otkrio je to Barcelonin liječnik dr. Ramon Cugat koji ga je i liječio nakon ozljede, navodeći kako je napadač katalonskoga kluba imao sreće.

Mogao je, naime, izgubiti nogu zbog promjena tlaka koje nastupaju tijekom leta avionom budući da je Villa odmah nakon loma tibije putovao s momčadi natrag u Španjolsku.

– Visok pritisak na osam, 10 ili 12.000 metara ostavlja dosta traga. To može dovesti do ozbiljnih ozljeda ili čak može uzrokovati da izgubite ekstremitete – otkrio je Cugat koji navodi da je Villa sad u boljoj formi nego što je bio prije ozljede, a pohvalio je i trenera Tita Vilanovu koji nije forsirao njegov povratak na travnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije