Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Barcelona želi dovesti napadača Miroslava Klosea

'Miroslav Klose, Basel, 27.05.2012, International Friendly, Switzerland - Germanyl, Foto: APF  Veroeffentlichung nur gegen Honorar, zahlbar an -  APF - Agentur fuer professionelle Fotografie -  Hirsch
'APF/Pixsell'
09.06.2012.
u 21:12

Tito Vilanova, trener Barcelone, želi Miroslava Klosea u svom klubu. Vilanova traži novog napadača te smatra kako je Klose pravi izbor za njegovu momčad, piše njemački Bild.

Klose je na Nou Camp mogao još 2007. godine, ali je tada odabrao Bayern. 

Trenutačno je pod ugovorom s Lazijem do 2014. godine. Prijelaz u drugi klub vjerojatno bi mu bio i posljednji transfer u karijeri s obzirom da danas slavi 34. rođendan. A proslavit će ga igrajući na Euru  protiv Portugala.

Klose je svoju vrlo uspješnu profesionalnu nogometnu karijeru započeo 1998. godine te je od tada igrao za Homburg, Kaiserslautern, Werder Bremen, Bayern i Lazio.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije