Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKA - NIGERIJA 16.00

Bajeviću draži AEK od reprezentacije, Santos favorit za izbornika

Grčka
AFP
17.06.2010.
u 12:32

- Igrajte za sebe, svoju zemlju, ali i za mene. Jer, ovaj SP je moj kraj - kazao je izbornik Otto Rehhagel grčkim reprezentativcima.

Grčki novinari ismijavali su se s najstarijim izbornikom na SP-u, 72-godišnjim Ottom Rehhagelom, tvrdeći da je prespavao utakmicu s Korejcima.

Razgovor grčkoga izbornika i reprezentativaca uoči sraza s Nigerijcima potvrdio je ono što se već dulje vrijeme zna: Nijemac napušta grčku reprezentaciju nakon SP-a.

Rehhagel je svojim trupama poručio:

– Igrajte za sebe, svoju zemlju i za - mene. Jer, ovaj SP je moj kraj.

A bit će kraj i svih nada za Grke ne svladaju li Nigerijce, koji su ih 1994. godine pobijedili s 2:0. Grci u petom nastupu očekuju i svoj prvi pogodak na SP-ima.

Najveći favorit za novoga izbornika ipak nije Dušan Bajević, nego Portugalac Fernando Santos (56). Bajeviću se, čini se, ne ide iz AEK-a, a ne želi sjediti na dva stolca. Tako se kao favorit nameće Portugalac, koji je napustio klupu solunskog PAOK-a. Santos je godinama u Grčkoj, trenirao je i AEK i Panathinaikos te odlično poznaje igrače. Vodio je i Porto 1998. godine. U Ligi prvaka pobijedio je Kranjčarov Dinamo u Portu, a Zajec ga je nadigrao u Zagrebu (3:1).

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:45 17.06.2010.

Bajeviću draži AEK od reprezentacije a Petriću i Rakitiću draži odmor na zapadnom balkanu nego igranje za njihovu Švicarsku reprezentaciju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije