Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max na kioscima

Asanović: Znamo da mnogi samo čekaju da Bilić i ja kleknemo

max
Večernji list
10.06.2011.
u 13:33

* Alen Bokšić: Sve je pripremljeno da Modrić bude novi lider Manchestera * Zlatko Kranjčar: Volim popiti, ali to ne utječe na moj posao * Mirko Filipović: Ne pomišljam na kraj karijere!

Teško mi je i pomisliti na kraj karijere. Borbe su moj život, u punoj sam snazi, nemam ni 37 godina. Ne pomišljam na kraj, otvoreno je za novi Max progovorio Mirko Filipović i detaljno objasnio zbog čega kraj karijere ne dolazi u obzir. Cro Cop je nakon duge šutnje odlučio dati veliki životni intervju "iz poštovanja prema svima koji ga godinama prate".

Prisjetio se svojih početaka, garaže u Privlaci kraj Vinkovaca u kojoj je sam improvizirao utege i vreće, bježanja od granata, progonstva u Međimurju, političke epizode u Saboru, otkrio je zašto je odbio Sanadera i priklonio se Račanu, tko mu je danas favorit među političarima... Za Max je progovorio još jedan sportski velikan koji izbjegava istupe u javnosti - Aljoša Asanović. Prvi Bilićev suradnik otvoreno je priznao kako su primili kritike nakon Gruzije i oštro odgovorio:

– Mi ne pametujemo o tome kako treneri rade u Dinamu, Hajduku ili bilo gdje drugdje, a nama svi drže predavanja. Kao da svi bolje od nas znaju što se događa u reprezentaciji i kako u njoj treba raditi.

Aljoša je otkrio i koliko mu smeta kad ga zovu "Vatreni lakat" i potpuno nepoznati detalj iz svoje karijere - odnos s Ćirom.

Max je u Funtani kraj Poreča pronašao još jednu zaboravljenu Dinamovu legendu, "asa s Vrbasa" Abida Kovačevića. Nekad zvijezda Borca iz Banjaluke bio je i prvi Dinamov strijelac, a progovorio je o teškoj životnoj sudbini.

– Kad je počeo rat, život i obitelj morao sam spašavati bijegom iz Banjaluke. Ondje su nam sve uništili i oteli.

U velikom intervjuu Cico Kranjčar se kao nikad prije pozabavio svojim omiljenim "hobijem" - dobrom kapljicom.

– Pa što, volim popiti i opustiti se, ali to nikad nije utjecalo na moj rad, što se vidi i po rezultatima. Ono što radim poslije utakmica, moja je stvar...

Alen Bokšić dosad je bio najbolje plaćeni hrvatski nogometaš i upravo on pojašnjava da to od ovoga ljeta postaje Luka Modrić.

Zvonimir Soldo, bivši suigrač Krasimira Balakova, ispričao je detalje iz biografije novog Hajdukova trenera i kakav dril čeka Splićane, a za Max se otvorila i najbolja (i najljepša) hrvatska rukometašica Andreja Penezić...

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:19 10.06.2011.

kaj je ovo za \"gemist\"??????????????

SA
Sandi
18:38 10.06.2011.

Aloša, otkada je Žuti otišao.Ti i izbornik ne možete sastaviti momčad koja bi suvislo izgledala na terenu.. Ti i izbornik Bilić nemate skupa 20 utakmica kao treneri u bilo kojoj ligi, uključujući i mali nogomet.. Ali zato se oboje igrate managera, odnosno prodajete igrače.. Vaša osobna iskaznica su dvije utakmice protiv Gruzije..

OB
-obrisani-
18:11 10.06.2011.

Asanović: Znamo da mnogi samo čekaju da Bilić i ja kleknemo ali nas dvojica smo u JAR-u domoljubno sjedeči pratili kako na terenu igra ta silovita Slovenska EU reprezentacija i divili se Valteru Birsi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije