Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez novca

Argentinac krao sir, pa je propustio let u domovinu

Argentina - Južna Koreja (1)
AFP/Reuters
18.06.2010.
u 18:02

Jednoga argentinskog navijača zamolili su da napusti Južnu Afriku zbog krađe sira.

Ernesto Soldati (33) zatečen je u trgovini u Pretoriji pri pokušaju krađe sira. Prodavač ga je uhvatio i predao policiji. Argentinac je morao platiti kaznu od 200 randa (150 kuna) te napustiti zemlju.

Sve je postalo tragikomično jer je Soldati sir pokušao ukrasti samo nekoliko sati prije povratka kući, nakon što je ostao bez novca, pa su mu kaznu platili prijatelji, ali je na kraju propustio let u domovinu.

Komentara 1

Avatar kos
kos
18:16 18.06.2010.

Dajte čovijeku da jede ,to je njihovo gostoprimstvo,,,,,pa nije on kriv što pola (i više) Afrike gladuje,fuj plastični svijetu.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije