Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REKORDER

Andrej Kramarić zabio osam golova u najvećoj pobjedi Rijeke!

Rijeka Zmaj (1)
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
09.10.2013.
u 20:14

Rijeka je s 11:0 upisala najveću pobjedu u povijesti Hrvatske, a Kramarić postigao rekord po broju postignutih pogodaka na utakmici prvenstva ili kupa.

Andrej Kramarić briljirao je u pobjedi Rijeke nad trećeligašem Zmajem iz Blata u šesnaestini finala Kupa na Kantridi. Riječani su slavili 11:0, a njihov je napadač zabio čak osam golova!

Donedavni napadač Dinama golove je postigao u 5., 22. (sa 11 metara), 32., 51., 69., 73., 80. i 85. minuti. Dva je gola dodao Alispahić, a jedan Brezovec.

Rijeka je tako upisala najveću pobjedu u povijesti Hrvatske, a Kramarić postigao rekord po broju postignutih pogodaka na utakmici prvenstva ili kupa. Dosad su po šest golova zabili Mario Dodig i Duje Čop.

Rijeka će u osmini finala igrati protiv Podravine iz Ludbrega koja je izbacila Šibenik.

>> Vargić pozvan u reprezentaciju: Jako sam iznenađen pozivom

>> Kek nakon poraza: Dinamo 1 zasluženo je pobijedio Dinamo 3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije