Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na treningu

Anas Sharbini nakon tri tjedna vratio se u Split

'21.08.2011., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zagreb. IgraciHajduka nakon zavrsetak ostali na treningu. Anas Sharbini. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
09.05.2012.
u 18:38

Anas Sharbini ipak bi se se, kako je i najavio predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, pojavio na treningu i mogao bi zaigrati u subotnjem dvoboju protiv Lokomotive

Na oproštaju od navijača, vjerojatno i od Hajduka, Anas će se nakon duge pauze pojaviti na travnjaku. Posljednji put igrao je krajem ožujka protiv Cibalije, bila je to premijera Miše Krstičevića na Hajdukovoj klupi. Nakon toga sustigla ga je ozljeda, koju je liječio u Rijeci.

 

Na Grobniku je Anas bio posljednjih dvadesetak dana, a sada je napokon u Splitu.

 

Inače, braća Sharbini odlučna su napustiti Hajduk, ionako ulaze u posljednju godinu ugovora, a u Poljudu nemaju ništa protiv jer su njihova primanja veliki udar na bijelu blagajnu. Sada se Hajduk svim silama upinje da nađe kvalitetnu \"udavaču\" za Anasa jer Splićani od njegove prodaje očekuju najmanje tri milijuna eura.

 

Na nekoliko utakmica Anasa su pratili predstavnici talijanskog Udinesea, njemu bi seoba u grad koji je stotinjak kilometara udaljen od Grobnika bila kao dobitak na lotu. Ali, valja pričekati početak prijelaznog roka, do tada je Anas Sharbini igrač Hajduka. S tim da zbog nastalih dugova može na arbitraži i raskinuti ugovor, i to na Hajdukovu štetu, ali za sada se još nije odlučio na taj potez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije