Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi intervju

Anas: Bio sam najbolji igrač HNL-a, ali u krivom klubu

'25.09.2010., Poljud, Split - Nogometnu utakmicu 9. kola 1. HNL odigrali su Hajduk Split i NK Varazdin. Anas Sharbini. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
03.08.2012.
u 07:39

– Cijeli život sanjao sam da ću igrati baš u Saudijskoj Arabiji! – rekao je

U intervjuu za saudijske satelitske TV postaje Al-Arabiya bivši igrač Hajduka Anas Sharbini, koji će od ove sezone nositi dres najbogatijeg saudijskog kluba Al-Ittihada, kazao je da je jako sretan što se nalazi u Saudijskoj Arabiji.

– Cijeli život sanjao sam da ću igrati baš u Saudijskoj Arabiji! – rekao je.

U Splitu se nisam snašao

Sharbini zahvaljuje nogometnom savezu Saudijske Arabije što mu je omogućio da ostvari snove i zaigra u toj muslimanskoj svetoj zemlji. U razgovoru za TV Al-Arabiya Anas je napomenuo da je, unatoč tome što su veliki klubovi iz Europe bili zainteresirani za njega i spremni platiti mu dva puta više nego što je dobio za prelazak u Al-Ittihad, odbio sve te ponude i prešao u klub koji ga cijelo vrijeme vatreno želi.

– U slobodno vrijeme najviše sam pratio saudijsku nogometnu ligu – rekao je te odlazak u Saudijsku Arabiju objasnio i time da je on ipak podrijetlom Palestinac i musliman i da se zato u Saudijskoj Arabiji osjeća kao kod kuće.

Sharbini je napomenuo da je saudijska liga mnogo jača od hrvatske lige, a potom je počela Anasova samohvala:

– Bio sam najbolji igrač u hrvatskoj ligi iako nisam igrao u pravom klubu niti sam imao dobrog trenera!

Što je još Sharbini rekao o hrvatskoj ligi, o Hajduku, ali i o bivšem izborniku Biliću, pročitajte u petak u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Ključne riječi

Komentara 38

LI
lipnica
08:04 03.08.2012.

Dragi Sharbini, pa nisam znao da si takav IDIOI da ti ogovaras Hajduk i Hrvatsku ligu . Sad si sve rekao koliko si bio spreman da zaigras u Bilicevoj Postrojbi. Sad Idi u S.A itamo se dokazi tvojima.

OB
-obrisani-
08:05 03.08.2012.

""Što je još Sharbini rekao o hrvatskoj ligi, o Hajduku, ali i o bivšem izborniku Biliću, pročitajte u petak, u tiskanom izdanju Večernjeg lista!"" hahahahhaha. kupiti ću 2 primjerka novina jedne da uramim, druge da čitam svaki dan. popišam muu se na mozak. sakati debi.

Avatar dovidovic
dovidovic
09:33 03.08.2012.

Sad mu ne valja Hajduk i hrvatski treneri? I nama je drago što je iselio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije