Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJAŠI NA OKUPU

Ana: Snijeg je kao na mojem Platku

ana jelušić
marko lukunić/PIXSELL
20.02.2010.
u 09:01

Najbolje dvije hrvatske skijašice, Ana i Nika, priključile su se ostatku naše ekspedicije u Vancouveru te se pripremaju za nastupe sljedećeg tjedna.

Ana Jelušić i Nika Fleiss pridružile su se u apartmanima Ivici, Natku i Ivanu, a prvo što su napravile po dolasku u Whistler bio je - odlazak na utrku.

- Gledale smo kombinacijski slalom kako bismo osjetile navijačku atmosferu i vidjele stazu. Vidim da je Julia Mancuso dobra, a Maria Riesch je zasluženo uzela zlato. Konkurencija je velika, barem deset cura može do medalje u slalomu - kazala je Ana.

Skijaši su joj rekli jednu ohrabrujuću vijest.

- Navodno snijeg izgleda kao na Platku, a tamo sam doslovce kod kuće.

Vremenska razlika ih još muči.

- Danas se borimo s jet legom, a sutra počinju treninzi; ima još dosta dana do utrke. Čini mi se da je na stazi dosta mračno i grbavo. Svi smo se dobro smjestili i organizirali - dodala je Nika Fleiss.

Dodajmo kako su Tea Palić i Matea Ferk smještene u Olimpijskom selu zajedno s ostatkom hrvatske olimpijske delegacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije