Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Ana i Nika upoznavat će stazu za slalomski bljesak

'Ana Jelusic of Croatia clears the pole during the first run of the FIS slalom ski event on mounting Sljeme, some 10 kilometers from capital Zagreb on January 3, 2010.    AFP PHOTO/ PIXSELL'
'STRINGER'
24.02.2010.
u 10:00

Na stazi u Whistler Creeksideu danas se vozi ženski veleslalom. Favoritkinje za postolje su Kathrin Zettel, Katrin Hoelzl, Tanja Poutiainen, Tina Maze i Lindsey Vonn, a hrvatske će skijašice biti sretne izbore li drugu vožnju.

Nika Fleiss je u Torinu bila 19., a i četiri godine poslije bila bi sretna takvim rezultatom:

– Ne znam što mogu očekivati. Ne baš puno. Možda na ovo trebam gledati kao na pripremu za slalom, upoznavanje staze, snijega i ostalih uvjeta. Posljednji veleslalom u Svjetskom kupu vozila sam još prošle godine u Lienzu. Osjećam se dobro, jako sam dobro raspoložena i možda sve to skupa pomogne.

Ana Jelušić u Park Cityju 2002. bila je 37., a prije četiri godine ispala je u drugoj vožnji. Riječanka ima 23 godine, a ovo su joj već treće Olimpijske igre.

– Rezultati u veleslalomu na Olimpijskim igrama malo su bolji, ponajprije zato što su nam i startni brojevi malo bolji, manja je konkurencija. Nemam pritiska, želja mi je ući u prvih 30, a bilo bi veliko veselje biti u 20. No, slalom je i dalje moj prioritet. Imam dobar osjećaj za ovaj snijeg, ali sve će ovisiti o uvjetima, stazi i startnom broju – zaključila Ana.

Nastupit će i Matea Ferk te olimpijska debitantica Tea Palić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije