Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umirovljene skijašice u avanturi života

Ana Jelušić: Janica i ja vozile smo se pustinjom i kroz Kaliforniju

'a'
Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
1/6
29.07.2011.
u 21:45

Nakon što je, sa suzama u očima, u travnju objavila da propušta sljedeću sezonu, naša skijašica Ana Jelušić (24) sklonila se u medijsku zavjetrinu

Otputovala je u SAD da si ostvari dugogodišnju želju.

– To mi je trebalo zbog cijele moje situacije. Maknula sam se na devet sati vremenske razlike od svih. Kada je meni bio dan, ovdje u Hrvatskoj svi su spavali, i obratno. Javljala sam se kući s porukom da sam živa i zdrava. Ovo je putovanje kakvo doživite jednom u životu, pa sam htjela da sve bude kako treba. Očistite si mozak od svega – priča Ana.

Za našeg susreta u Umagu, kamo je došla u jednodnevni posjet teniskom ATP turniru, s ushitom je govorila o kopnenom krstarenju u koje se, na 18 dana, uključila i Janica Kostelić.

– Tjedan dana bila sam u New Yorku, pet dana u New Orleansu, to su gradovi u kojima bih mogla živjeti. U New Orleansu zbog hrane i glazbe. Odletjela sam u San Francisco, gdje mi se pridružila Janica, s kojom sam automobilom prošla oko 4400 km! Unajmile smo auto i vozile se po kalifornijskoj obali do San Diega te kroz pustinju Mojave u Las Vegas, koji je nešto suludo. Ondje smo bile dva dana, uz kratak izlet u Grand Canyon, a onda smo kroz Dolinu smrti otišle na Mammoth Mountain gdje smo jedno jutro skijale, čisto turistički. Dva smo dana bile u nacionalnom parku Yosemite te se vratile u San Francisco. Janica se tada vratila kući, a ja sam još desetak dana obilazila sjevernu Kaliforniju – prepričala je Ana.

Je li uz toliko razgledanja bilo vremena i za tulumarenje?

– Planirale smo puno razgledanja i malo tulumarenja. Ne možete puno tulumariti jer svaki dan putujete 500 kilometara pa se stalno morate pakirati.

Jesu li možda cure na to putovanje vodile i svoje snažnije polovice?

– Pa tko bi normalan vodio dečka na takav put! – našalila se Ana.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:51 29.07.2011.

volite sport i igrice ? postanite manager igrajte on line igru za koju netreba jaka grafička. Igrajte besplatno a usput i ZARADITE! http://www.powerplaymanage​r.com/r638990/

Avatar Vucibatina
Vucibatina
06:03 30.07.2011.

vrlo važno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije