Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvale suigrača

Alonso: Niste u pravu, Luka je briljantan!

'04.12.2012, Santiago Bernab?u, Madrid, ESP, UEFA CL 2012, ESP, UEFA CL, Real Madrid vs Ajax Amsterdam, im Bild Real Madrid\'s Luka Modric during Champions League Match. December 0 4, 2012. Foto © nph
'nph / Alterphotos'
08.01.2013.
u 21:24

Kritike da Luka Mdorić nije igrač za Real Madrid, odnosno da je najlošije pojačanje kraljevskog kluba prema nedavnim anketama, utišao je Xabi Alonso.

Veznjak Reala ovako je opisao Luku:

- Dajte mu još vremena da se prilagodi na španjolski nogomet i na nas, trenutno je Modrić pod pritiskom. Znam kako se osjeća, jer se ni ja nisam odmah snašao kad sam došao u Real - kazao je Xabi Alonso pa dodao:

- On je briljantan igrač, sjajan izvan terena i bit će važan dio Reala!

Komentara 11

LE
lega01
21:32 08.01.2013.

A to ja govorim cijelo vrijeme. Valjda će i pljuvači shvatiti da je Luka jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Po mom mišljenju odmah iza Inieste i Xavi-ja.

Avatar patkovic
patkovic
22:07 08.01.2013.

luku je bilo super pogledati i 5 min a taj bradonja ga silom izbacuje i blokira

OB
-obrisani-
21:31 08.01.2013.

Alonso: Niste u pravu, Luka je briljantan u nošenju torbi za nas zvijezde ekipe i održavanju dobre atmosfere na klupi za rezervne igrače!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije