Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumnist Echoa

'Ako Messi osjeća pritisak, onda Jelavić mora kod psihijatra'

nikica jelavić portal
08.03.2013.
u 12:25

Napadač Evertona dugo nije zabio, a izgubio je i samopouzdanje, postao je neodlučan

Kolumnist Liverpool Echoa u svojoj kolumni raspisao se o Barceloni i Lionelu Messiju, a branio je čudesnog Argentinca koji se u posljednje vrijeme našao na udaru kritika.

"Mnogi ga kritiziraju, a zaboravljaju da je postigao pogodak u posljednjih 16 utakmica u Primeri", napisao je Doyle pa povukao paralelu između Messija i hrvatskog reprezentativca i igrača Evertona Nikice Jelavića.

"'Ako su dvije utakmice bez gola znak da Messi osjeća psihički pritisak, onda bi Nikica Jelavić odmah trebao rezervirati termin kod psihijatra. Napadač Evertona dugo nije zabio, a izgubio je i samopouzdanje", zaključio je Doyle.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije