Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNA KUPOVINA

Abramovič kupuje Falcaa ili Higuaina

'17.11.2012, Primera Division, FC Granada - Atletico Madrid   v.l.  Radamel Falcao Garcia from Colombia (Atletico de Madrid)  Foto Huebner/Tejedor/DPA/PIXSELL'
'Foto Huebner/DPA/Pixsell'
09.12.2012.
u 22:36

Roman Abramovič sprema se u novu kupnju. Valjda je dobio božićnicu pa je planira lijepo potrošiti.

Naime, engleski Telegraph tvrdi da želi u redove Chelseaja dovesti vrhunskog napadača, a na meti su mu dvojica - igrač Reala Gonzalo Higuain, koji baš i nije u čestim planovima Joséa Mourinha, te Radamel Falcao. Napadača madridskog Atletica žele mnogi, Kolumbijac je dokazano vrhunsACv navijače prema Benitezu bio bi umanjen, pozornost bi bila usmjerena na novu zvijezdu, koji god od ta dva igrača došao.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije