Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVEN DEBI

VIDEO Tudor oduševio Talijane! Pogledajte njegovu reakciju na pogodak za pobjedu u debiju

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant l'Olympique Marseille (OM) au FC Lorient at Stade Velodrome à Marseille
Foto: Norbert Scanella
1/3
31.03.2024.
u 14:18

"Kakva lekcija Tudora! Plasman u Ligu prvaka je u opasnosti. U utorak u utakmici kupa je prva prilika za osvetu, ali s ovakvom igrom Juventus neće nigdje", najavljuje torinski Tuttosport. Stara će dama trebati puno više snage ukoliko misli zaprijetiti momčadi koju hrvatski trener nastoji odvesti u preporod i novu europsku sezonu

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor upisao je prvu utakmicu i prvu pobjedu na klupi Lazia. U dramatičnoj su utakmici rezultatom 1:0 u Rimu svladali Juventus. Crnogorac Adam Marušić je u trećoj minuti sudačke nadoknade nakon ubačaja Guendouzija zapucao i postigao svoj prvi pogodak u sezoni. Lazio je tako 30. kolo tamošnjeg prvenstva završio na sedmome mjestu ljestvice s 46 bodova, a Juventus na trećem s 59 bodova.

"Boljem debiju nisam se mogao nadati. Prekrasno je ovako pobijediti, nismo mogli bolje započeti zajedničko iskustvo. Drago mi je zbog igrača", rekao je Tudor nakon utakmice. Ovom je pobjedom Tudor dao naznaku da bi konačno mogao početi izlazak iz krize u koju je zapao rimski velikan. Sada ih samo jedno mjesto na tablici dijeli od europskih utakmica. Ispred njih je Atalanta s četiri boda više. Snimku pogotka i Tudorove reakcije možete pogledati OVDJE.

VIDEO Splitskom rivom orile se Dinamove pjesme. Navijači i prolaznici u šoku

Hrvat ima povijest u Juventusu za kojeg je nastupao kao igrač i radio kao pomoćni trener legendarnom Andrei Pirlu. Pred Tudorom i njegovom novom momčadi su veliki izazovi. Najprije će igrati polufinale Kupa, 2. travnja, u kojem će Stara dama imati priliku ponovo izazvati hrvatskog trenera i njegove igrače. Zatim će igrati gradski derbi protiv Rome u 31. kolu talijanskog nogometnog prvenstva.

Dan nakon fantastičnog debija talijanski mediji raspisali su se o preporodu kojeg bi Igor Tudor mogao napraviti u Laziju. "Tudor ne oprašta: Kriza u Juveu", stoji u naslovu teksta kojeg donosi Corriere dello Sport. Pišu kako je Juventus upao u krizu, što je evidentno po činjenici da su u posljednjih devet susreta osvojili samo sedam bodova. Dodaju kako će u utorak ponovo morati igrati protiv Tudora. Hoće li to biti prilika za osvetu ili novi bolan poraz tek treba vidjeti.

VEZANI ČLANCI:

Tuttosport pak smatra da se Staroj dami crno piše. "Allegri, je li ovo Juventus", pitaju se u naslovu teksta pa navode: "Kakva lekcija Tudora! Plasman u Ligu prvaka je u opasnosti. U utorak u utakmici kupa je prva prilika za osvetu, ali s ovakvom igrom Juventus neće nigdje."

"Juventus mora da je frustriran i uznemiren, možda i zato što je na drugoj klupi bio Igor Tudor, čovjek koji je bio opcija za Juventus prije godinu dana, koji nije izbrisao tehničke limite Lazija, ali dao mu je borbeni duh, koncentraciju i ideju da napada do kraja. Ukratko, Lazio je potvrdio da se nešto može napraviti, pa makar i po pitanju duha", piše list iz Torina.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant l'Olympique Marseille (OM) au FC Lorient at Stade Velodrome à Marseille
1/13

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije